Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být, či nebýt spolu? Zdá se, že Irina Shayk (38)Tom Brady tuto zapeklitou otázku stále nedokážou rozlousknout. Přestože se scházejí už od léta, na nic vážného to rozhodně nevypadá. Irina mezitím tráví střídavě čas i dovolené se svým ex Bradleym Cooperem, a páteční večer dokonce věnovala Lewisi Hamiltonovi.

Se sedminásobným šampionem formule 1 se setkali ve francouzské metropoli, která vždy platila za nejromantičtější město na světě. Ač už se o tom dá v posledních letech polemizovat, Paříž je stále oblíbeným místem zamilovaných. Irina a Lewis společně zašli na večeři a následně odjížděli vozem neznámo kam. Z přítomnosti fotografů nebyli nijak nadšení, ale schovávat se nesnažili.

Původem ruská modelka byla přitom vyfocena toto úterý s bývalou hvězdou amerického fotbalu a exmanželem Gisele Bündchen Tomem Bradym na večeři v New Yorku. Zdálo se, jako by pár cosi důležitého řešil.

S Hamiltonem, o němž se nejnověji mluvilo v souvislosti s modelkou Julianou Nalú, která v minulosti randila s Kanyem Westem, se ovšem Shayk zná již řadu let. V roce 2016, kdy ještě tvořila pár s Cooperem, se společně dokonce fotili všichni tři během pařížského týdne módy. Téhož roku se setkali i na červeném koberci v Cannes, v roce 2019 spolu seděli u jednoho stolu na udílení módních cen v Londýně a párkrát spolu byli i na party. Že by je tedy pojilo spíš letité přátelství? To zřejmě ukáže až čas…

Reklama

Další články

Načítám