Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lewis Hamilton má možná nový objev, alespoň tak se zmiňují některá zahraniční média o jeho posledním ‚úlovku‘. Jeho objektem zájmu by měla být brazilská modelka Juliana Nalú, která na sebe nejvíce upozornila svým románkem s raperem Kanyem Westem. Přestože měla aférka jepičí životnost, získala si exotická kráska dost pozornosti na to, aby se dostala do povědomí i dalším slavným mužům.

Sedminásobný šampion vozů Formule 1 s pětadvacetiletou kráskou trávil i konec roku, a to v její rodné Brazílii. Konkrétně v oblasti Trancoso, kdysi malé rybářské vesnici, která si získává rok od roku větší pozornost nejen mezi turisty, ale i celebritami.

Lewis o víkendu s Julianou zavítal na party, fanoušci je také zvěčnili v restauraci a na Nový rok spolu s několika přáteli podnikli výlet lodí.

Hamilton ovšem nepatří mezi jedince, kteří v jednom vztahu setrvají dlouho. Výjimkou byla pouze zpěvačka Nicole Scherzinger, s níž vydržel bezmála sedm let. Ovšem ani tento vztah se neobešel bez několika krizí a pauz.

Od té doby dává Lewis přednost spíš bohémskému životu a svou zálibou v modelkách je už podobně proslulý jako například Leonardo DiCaprio. Stejně jako jeho ani Lewise nikdy žádná žena nepřiměla ani k žádosti o ruku, natož aby si některou odvedl k oltáři. Zřejmě ani Hamiltonovo loňské sblížení se Shakirou nebylo ničím vážným. Přestože výčet expartnerek je u obou pánů mimořádně dlouhý, pouze jediná modelka údajně tyto dva spojuje. Blízko k Leovi a Lewisovi měla mít svého času půvabná Maďarka Barbara Palvin, která se loni provdala za herce Dylana Sprouse.

Související témata:
Juliana Nalú

Reklama

Další články

Načítám