Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned po svatbě své dcery Agáty Hanychové (38) zabalila Veronika Žilková (62) kufry a vyrazila do tepla. Cílem její cesty se stal ostrov Fuerteventura. Výlet dostala herečka jako vánoční dárek od přítele Josefa, se kterým odletěla na Kanáry už podruhé.

Už loni byla Žilková z destinace nadšená. „Je to pro mě půvabný ostrov v tom, že je divoký,“ svěřila se herečka s tím, že loni se na jeden z Kanárských ostrovů dostali náhodou. „Na last minute jsem našla za strašně dobré peníze hotel all inclusive. Letos jsme to raději koupili dřív, už to nebylo tak výhodné a jsme na jiném místě,“ svěřila se herečka. „Dostala jsem to jako vánoční dárek od Pepy,“ řekla v živém vysílání na sociální síti Žilková, která si ale krásné počasí ve stínu palem užívá nejen s ním.

„Oceán je tak na to se smočit, jinak jsou tady vyhřívaný bazény a je tady hrozně důchodců, jsou tady z Francie, Německa, Španělska,“ sdělila Žilková, která tráví čas nejen u bazénu. „Je počasí na procházky, ušli jsme asi 15 kilometrů,“ prozradila ve svém novoročním cvičení Veronika Žilková a popsala oslavy konce roku, které trávila v hotelu s dalšími cizinci.

„Tady v hotelu byli němečtí chlapečci, kteří dostali píšťalky, to bylo hrozné,“ svěřila se herečka s tím, že hosté dostali na silvestrovské oslavy nejrůznější frkačky, čepice, legrační papírové brýle a píšťalky. „Od deseti hodin do půlnoci furt pískali, já bych jim to samozřejmě asi jako matka nedovolila, aby otravovali hosty, ale tady se toleruje dětské veselé chování,“ popsala zážitek herečka.

Reklama

Další články

Načítám