Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) po dlouhé době nedorazila do společnosti sama. Na slavnostním uvedení muzikálu Troja se s úsměvem na rtech po celý večer dobře bavila v přítomnosti jednoho muže. A nebylo tomu poprvé.

Do Divadla Broadway dorazila herečka společně s hudebním skladatelem a producentem Zdeňkem Hrubým.

„Jsme dlouholetí přátelé, takže se podporujeme,“ svěřila se Super.cz hned při příchodu. Zdeněk Hrubý přišel jen před pár dny na její divadelní premiéru, herečka tak neváhala a nevynechala slavnostní uvedení muzikálu Troja, pro kterou skládal hudbu. Premiéra se vydařila a Brožová se s Hrubým bavila až do noci.

Už v minulosti spolu dvojice spolupracovala v rámci různých projektů a nevylučují, že by tomu tak bylo i letos. „Možná ano, připravoval jsem pro Katku i nějaké vánoční věci,“ řekl nám Zdeněk Hrubý. „Spolupracujeme na mých písničkách a kdysi jsme spolu zkoušeli muzikál Robinson a napsal mi krásnou písničku,“ dodala Kateřina Brožová s tím, že se další spolupráci do budoucna nebrání.

Dvojice strávila společně celý večer. V hledišti usedli bok po boku a dobře se bavili i během divadelní pauzy a následného večírku, kdy nepohrdli ani skleničkou sektu. Kateřina Brožová během večera jen zářila a v doprovodu Hrubého Divadlo Broadway v nočních hodinách také opustila.

Reklama

Další články

Načítám