Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V první půlce ledna zažila Kateřina Brožová (56) těžké chvíle. Aby mohla na dovolenou, svěřila svého psa Jordyho speciální klinice na hlídání. Během venčení ho ale pustili z vodítka a Jordy se zaběhl a přejel ho vlak.

Kateřinu velmi smutná zpráva zastihla na dovolené a vrátila se do Česka hned, jak jí letělo první letadlo. Tragický odchod její psí lásky je pro ni stále citlivý a jen při zmínce na Jordyho se jí hned derou slzy do očí. Další kroky vůči klinice nyní řeší se svým právníkem.

Je to pro mě hodně citlivé téma a dost těžko se mi o tom mluví, ani jsem to dosud nechtěla jakkoliv komentovat, protože je to fakt hodně osobní záležitost. Řeším to s právníkem, to je asi tak všechno, co k tomu teď v tuhle chvíli řeknu,“ řekla Super.cz Brožová.

Zůstal jí ještě pejsek Maxík, který ji teď doprovází všude, kde může. „Maxíka teď beru s sebou, protože jsme zažili smutnou událost a on by byl doma sám a je mu čtrnáct a půl, tak ho beru, kde se dá.“

My si s Kateřinou povídali během zkoušení komedie s názvem „A do pyžam“, která má premiéru už tuto sobotu 27. ledna v pražském Divadle Palace na Václavském náměstí. „Bude to obnovená premiéra. Tohle představení se hrálo tady v divadle už před lety. Hráli jsme ho dlouho, a když bylo ukončeno, tak nám to bylo líto, a protože mám divadelní agenturu Divinus, rozhodla jsem se, že ho obnovím,“ dodala Kateřina Brožová.

Reklama

Další články

Načítám