Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2023 nebyl pro řadu celebrit jen rokem plným lásky a partnerského souznění. I letos řada z nich řešila nepříjemné rozchody nebo rozvody… Zatímco u někoho proběhl rozchod hladce, některé páry si nemohou přijít na jméno.

Idylka není například mezi Agátou Hanychovou (38)Jaromírem Soukupem (55), kteří spolu mají dceru Rozárku. Ostře sledovaný pár se sice letos radoval z jejího narození, pár měsíců poté ale hlásil rozchod.

První velká láska letos nevyšla také Agátině sestře Kordule Stropnické (18), jež oznámila rozchod s přítelem Damianem. Byla to prý pro ni velká životní lekce. Nepříjemný rozchod nastal mezi hercem Jaromírem Noskem (46) a jeho partnerkou Zuzanou. Pár se rozešel už v létě, Zuzana přitom s oblíbeným hercem známým z komedie Účastníci zájezdu čeká miminko.

Po čtyřech letech se rozpadl vztah zpěváka Miraie Navrátila (31) a jeho přítelkyně Michaely, jež prý dlouho nesmutnila a už usíná v náruči jiného. Po třech letech je opět single také herečka Vlastina Svátková (42). Mamince tří synů to nevyšlo s o sedm let mladším partnerem Janem Rybou.

A láska nakonec zvadla i u modelky Veroniky Kopřivové (33)Miroslava Dubovického. Oba se ale nadále vzorně starají o svou dcerku a nechtějí, aby byla jejich rozhodem poznamenána. Dokonce po dlouhých šestnácti letech je sám také herec Jan Cina (36), který už netvoří pár s hercem Petrem Vančurou.

Rozešli se prý už loni, ale až letos prozradili, že jde každý dál svou vlastní cestou. Single je i herec Jiří Dvořák (57), který už netvoří pár s o 28 let mladší Martinou Zábranskou. Na známé tváře, kterým letos nepřálo štěstí v lásce, se podívejte do galerie.

Reklama

Další články

Načítám