Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to jen pár dní, co Kylie Jenner (26)Timothée Chalamet (28) cukrovali na předávání Zlatých glóbů. A teď bývalá brunetka překvapila novým vzhledem, své tmavé vlasy si nechala obarvit na růžovo. Lidé už spekulují o tom, jestli její navenek bezchybný vztah náhodou neskončil.

Velká vlasová proměna totiž u žen bývá spojována s obdobím, kdy potřebují v životě nové impulsy, a často se to stává po rozchodu. Vrkání hvězdného páru na galavečeru ale tomu, že by došlo k rychlému konci vztahu, rozhodně nenasvědčovalo. A co si vlastně modelka, návrhářka a podnikatelka nechala s účesem udělat?

Své delší vlasy si sice nechala, totálně ale změnila barvu a její vlasy jsou teď růžové. „Hi, remember me,“ připsala ke snímkům, což se dá přeložit jako „pamatuješ si mě? A nebo také jako „nezapomeň na mě.“

Fanoušci jsou její proměnou převážně nadšeni. Mají pocit, že se Kylie vrací ke svému punkrockovému období, kdy v letech 2014 až 2017 byla jako influencerka na vrcholu. Se svými sledujícími tehdy sdílela každý okamžik života a často měnila barvu vlasů. Na sociální síti si dala přezdívku King Kylie, pravděpodobně kvůli svému tehdejšímu vztahu s rapperem Tygou, který si dodnes říká King Gold Chain. Modelka tenkrát vyzkoušela různé barvy vlasů, od blond přes červenou a modrou až zpět ke své přirozené. A zdá se, že už jí trochu toho punku v životě chybělo.

Reklama

Další články

Načítám