Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský hezounek a miláček náctiletých Timothée Chalamet (28) sice odešel ze Zlatých glóbů s prázdnou, ale po boku své lásky si toho sotva všiml. Přestože na červeném koberci společně ještě nepózovali, měl celý večer oči jen pro svou vyvolenou – Kylie Jenner (26). Kamery zamilovaný pár dokonce snímaly tak často, že to některým fanouškům už začalo trochu vadit…

Osmadvacetiletý herec byl za svou roli ve snímku Wonka nominován v kategorii Nejlepší mužský herecký výkon ve filmu (komedie/muzikál). Ve výhru sice nominaci neproměnil, zato štěstí v lásce má požehnaně. S nejmladší členkou nejslavnějšího sesterského klanu světa randí od začátku loňského roku, ale pořád v tom lítají jako právě zamilovaní. Jejich vzájemná komunikace a skoro až stydlivé pohledy a polibky během reklamní přestávky se staly doslova virální senzací.

Kylie a Timothée seděli u svého stolu, s nikým se nebavili a měli oči jen jeden pro druhého. Není divu, že se tak dostali i do hledáčku kameramanů, kteří se na jejich polibky a zamilovaná gesta zaměřovali možná až příliš.

„Musíme sledovat, jak se spolu baví Timothée Chalamet a Kylie Jenner každých 29 vteřin,“ komentoval na Twitteru udílení cen jeden z diváků. Jiní jejich počínání přirovnali ke štěněčí lásce nebo zamilování pubescentů ze střední.

Přestože spolu randí už přes rok, dosud se na veřejnosti objevili jen párkrát, jako například na koncertě zpěvačky Beyoncé v rámci jejího turné Renaissance. Fanoušky obou hlavních aktérů přitom překvapilo, že to dali dohromady zrovna tito dva…

Zatímco herec v minulosti tvořil pár především se svými kolegyněmi, jako například s Eizou González či Lily-Rose Depp, Kylie dávala přednost rapperům. S Travisem Scottem má dokonce dvě děti, téměř šestiletou dceru Stormi a syna Airea, jemuž budou brzy dva roky.

Reklama

Další články

Načítám