Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v roce 2023 celá řada známých osobností rozšířila své rodiny, nebo naopak přivítala na světě své vůbec první potomky.

K těm zkušenějším maminkám patří Agáta Hanychová (38), která porodila dceru Rozárku. Jejím otcem se stal Jaromír Soukup (55), jako pár spolu ale nevydrželi. Už čtyřnásobným tatínkem se stal zpěvák a herec Roman Vojtek (52). Jeho manželka Petra (36) rodila podruhé a opět se raduje ze syna, jenž dostal jméno Vincent. Z prvního manželství má Vojtek dceru a syna.

Dvojnásobným tatínkem je pro změnu herec Jakub Štáfek (33). S manželkou Dominikou má druhou dcerku, jež dostala jméno Jasmínka. Na dcery je specialista také hokejista Michael Frolík. Jeho manželka Diana Kobzanová (42) mu na svět přivedla už třetí holčičku.

Čtyřnásobnou maminkou, taktéž dcery, je i muzikálová zpěvačka Markéta Martiníková. To modelka Tereza Kadeřábková (33) a fotbalista Pavel Kadeřábek se po dvou dcerách dočkali syna Jáchyma. Otcem se stal také moderátor Martin Čermák, jenž se letos radoval z narození dcery Medy. A radovat se bude brzy znovu, protože jeho manželka stihla letos znovu otěhotnět.

A kdo se stal vůbec poprvé rodičem? Modelka Jana Tvrdíková (23) a brankář fotbalové Slavie Ondřej Kolář se těší ze syna Sebastiana, poprvé otcem je Josef Kůrka známý z Muže roku a reality show Survivor. Syna Rafaela mu porodila přítelkyně Angie Mangombe. Z dcer se radují někdejší misska Lilian Sarah Fischerová, herečka Jenovéfa Boková i modelky Eva Čerešňáková (37) nebo Nikol Švantnerová. Maminkou se stala také herečka Denisa Pfauserová a otcovství si poprvé užívá herec Jiří Mádl (37). Rodiči se ale stala celá plejáda celebrit. Prohlédněte si je v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám