Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na jaře se Michaela Nosková (41) stala dvojnásobnou maminkou. Přestože se dcerkou Jasněnkou po narození párkrát pochlubila, s jejími snímky to zpěvačka příliš nepřeháněla. Po delší době nyní ukázala svou holčičku, která už vyrostla jako z vody.

„Malé je rok a pět měsíců. Jasněnka je dost průrazná v tom, co chce a co nechce, a když není po jejím, tak má ječák po mamince,“ svěřila se Super.cz se smíchem zpěvačka, která aktuálně veškerou energii dělí mezi mladší Jasněnku a starší dceru Elišku.

Společně mají naplánované léto a je ráda, že si dcery skvěle rozumí. „Holky si užívám, jsou často spolu a pohromadě a jsou neskutečný tým. A malá Elišku miluje, a to je super,“ dodala zpěvačka, která se také pomalu vrací k práci. „V létě jedu koncertní tour Dětí ráje, od září budu v Brně s muzikálem Sladké mámení a budou se na mě moc těšit i posluchači rádia. Takže krásné novinky a těším se moc,“ řekla nám Míša Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám