Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár týdnů, co Michaela Nosková (41) přiznala, že je už pár měsíců sama. Vztah s otcem její druhé dcery jí nevyšel a loni v listopadu se rozešli. Zpěvačka se teď naplno věnuje především starší Elišce a roční Jasněnce, nového chlapa nyní rozhodně nehledá. I když ji šokovalo, kolik jich skrze sociální sítě píše.

„Byla jsem překvapená, říkala jsem si, koho já budu ve svých čtyřiceti ještě zajímat. Ale přiznám se, že jsem teď ze vztahu taková docela vyléčená,“ řekla Super.cz zpěvačka s tím, že pozvání na rande odmítá. „I na to kafe klidně jdu, ale rovnou přiznávám, že jen na kafe a pokecat si,“ svěřila se zpěvačka, která stále ještě řeší péči o mladší dceru.

„Péče je běh na dlouhou trať, v tuhle chvíli si malou předáváme a fungujeme v rámci možností tak, jak se dá,“ řekla s úsměvem zpěvačka, která s dcerami plánuje na léto dovolenou. „Holky si užívám, jak jsou často spolu a pohromadě a jsou neskutečný tým. A malá Elišku miluje, a to je super,“ dodala zpěvačka, kterou jsme potkali na otevření nového eventového prostoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám