Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro únik od reality všedních dní v Kalifornii se rozhodl staronový pár Megan Fox (37)Machine Gun Kelly (34). Dvojice, která loni překonala krizi a je znovu jako na obláčku, si momentálně užívá dovolenou v Mexiku. A pouze válecí pobyt to rozhodně není, ve středu si pár najal instruktora a společně se šli potápět.

Sedmatřicetiletá Megan, která se před lety podělila o své příkoří, jak byla v mládí jako herečka sexualizována, vklouzla do růžových bikin a společně se svým o čtyři roky mladším rapperem se vydali vstříc krásám podmořského světa. Zatímco Megan odhalila svá četná tetování na těle, její partner zůstal po celou dobu v neoprenu, a tak naživo nenechal nahlédnout na své zbrusu nové začernění těla, kterým překvapil své fanoušky začátkem měsíce.

Umělec, vlastním jménem Colson Baker, si nechal kompletně černě tetovat horní část těla a paže, což prý z velké části udělal právě pro Megan. MGK fanouškům sdělil, že tak učinil z duchovních důvodů, ale údajně to zároveň představuje svědectví o jeho vztahu s Megan.

„Colson řekl Megan, že to nedělal jen z duchovních důvodů, ale chtěl, aby věděla, že to bylo pro ni. Chce, aby věděla, že bez ohledu na to, co člověk dělá se svým vlastním tělem, vzájemně je sdílejí a jeho tělo je i její tělo. A také chtěl odstranit spoustu jeho předešlých zmatečných tetování,“ prozradil zasvěcený zdroj pro Daily Mail.

Reklama

Další články

Načítám