Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins se v Česku opět dlouho nezdržela. Jen co se vrátila z dovolené v Emirátech, už zase sbalila kufry a vyrazila do Španělska. Fanoušky tak blonďatá kráska poškádlila opět svou postavičkou u moře.

Tentokrát také ukázala, jaké netradiční sobotní ráno si užívá. „Když ráno nenajdete v ledničce nic jiného než bublinky. Na zdravíčko, moji milí. Důležité je si najít vždy dobrý důvod k oslavě,“ vzkázala diva.

Z fotek přímo sálá, jak je Dara šťastná a zamilovaná. S bývalým fotbalistou Pavlem Nedvědem randí už přes dva roky a spolu si staví hnízdečka lásky. Jeden dům za Prahou a druhý v Itálii.

Práce na domě v jižní Evropě se ale nyní trochu zkomplikovaly, jak nám zpěvačka přiznala v pořadu Superchat. „Protože dům je u jezera na skále, je to takové orlí hnízdo, takže ta realizace se v některých momentech na chvilku zasekla, ale víceméně máme hotový základ, jsou hotové zdi, díra na bazén. Všechno se to rýsuje. Už je to ve stádiu vzniku,“ těší se Rolins na další životní etapu.

Reklama

Další články

Načítám