Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice je celou dobu na jevišti sám a v one man show ztvárňuje všechny postavy, zato v hledišti měl Roman Vojtek (52) opravdu velkou podporu. Premiéru představení Otec v šestinedělí v Divadle Hybernia si nenechala ujít řada známých tváří.

„Hra je o zkušenostech otce, kterému se má narodit první dítě, a já tam ztvárňuji všechny role. Sám sebe, mého šéfa, kolegy, porodní bábu, psycholožku nebo moji maminku. Buď si na tom těžce vylámu zuby anebo to bude fajn a lidi budou chodit,“ řekl Super.cz Roman ještě před premiérou.

Publikum v sále ovšem bylo nadšené, takže obavy mít nemusel. Podívat se na něj přišly i jeho dvě bývalé lásky. V hledišti se objevila herečka Daniela Šinkorová (51), pro kterou byl Roman první velkou láskou. Několikaletý vztah prožil i s moderátorkou Kristinou Kloubkovou (47) v době, kdy se ještě věnovala tanci.

Na premiéru dorazila i řada dalších známých tváří jako Veronika Arichteva s manželem režisérem Biserem Arichtevem, Jana Bernášková s manželem scenáristou Rudolfem Merknerem, zpěvačka Kamila Nývltová nebo bývalá Miss Jana Doleželová. Jak to hostům slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám