Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Roman Vojtek (52) se před pár týdny stal čtyřnásobným otcem. S manželkou přivítali na světě syna Vincenta. A zatímco manželka Petra prožívá s chlapečkem šestinedělí doma, Roman ho tráví na jevišti, kde zkouší na premiéru hry Otec v šestinedělí.

Divákům tak bude v energické one man show přenášet mimo jiné i své pocity z toho, co otec v prvních týdnech s miminkem zažívá. A jak probíhá sžívání se s miminkem u nich doma? „Každý, kdo to zažil, tak ví, že je tam nejtěžší vybalancovat logistiku té rodiny. Mám dvě děti ve střídavé péči, takže týden jsou u nás, týden u maminky a takhle se to střídá. Takže 14 dní v měsíci máme všechny čtyři děti,“ svěřil se Super.cz Roman Vojtek.

Starší děti rozváží do škol a na kroužky, náročné je také vymyslet pro všechny stejný program. „Mám to nula až skoro do čtrnácti, a každý má jiné zájmy,“ prozradil Roman Vojtek, který má s první ženou dceru Editu a syna Benedikta. S manželkou Petrou pak tříletého Nathaniela a několikatýdenního Vincenta.

„Jinak to sžívání je krásné a jsem rád, jak ti starší toho nejmladšího berou. Malý Náťa, kterého máme s Petrou, ten ho úplně miluje, furt ho chce pusinkovat. Jsme zdraví, žena je zdravá a malý Vincent taky,“ prozradil nám Roman.

Na jevišti přenese divákům zážitky i z porodního sálu. Na tom byl Roman už čtyřikrát a se synem Vincentem prý také naposledy. „Byl jsem u porodu, u svého posledního ve svém životě. Myslím si, že to bylo krásné završení. Byl to nejkrásnější porod, ale to je na celý rozhovor. Všechno se hezky podařilo, Petra byla koncentrovaná sama v sobě, byl to nádherný zážitek i díky všem v Nemocnici na Bulovce,“ dodal herec.

Reklama

Další články

Načítám