Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po letech se ve společnosti ukázal herec Roman Skamene (69). Byl pozván na devadesátkovou párty, kde se hrála karetní hra „plátýnko“, která se objevila i v oblíbeném snímku Bony a klid, v němž si Roman zahrál.

Herec, který si v životě prošel řadou problémů, ať už finančních, anebo s alkoholem, si nyní na nic nestěžuje. „Jsem v důchodu. Mám krásný život. Finančně jsem na tom slušně, nemusím shánět peníze a brát všechny kšefty, které přijdou, jako kdysi. Jenom si vybírám a jsem v pohodě. Tu a tam si dám nějakou roličku, jezdím jedno představení, Dívčí válku s Františkem Ringo Čechem. Jsem úplně spokojený,“ řekl Super.cz.

Protože je jedním z mála, kdo si nestěžuje na výměr důchodu, zajímalo náš, jaký tedy má. „Dostávám šestnáct tisíc. Manželka má o trochu míň, i když je inženýrka a má vysokou školu a já jenom střední. Stačí nám to. Žijeme už pátým nebo šestý rokem na chaloupce, teď jsem začal navíc chovat slepice, tak budeme prodávat i vajíčka,“ prozradil.

Pokud jde o role, které vezme, je Skamene vybíravý. „Už nechci seriál, protože jsem hrál v Modrém kódu a to jsem byl úplně zoufalý. Když už seriál, tak jenom nějaká pěkná role v jedné epizodě. To radši budu krmit slepičky a sekat trávu,“ usmíval se herec, který v našem rozhovoru zavzpomínal i na staré časy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám