Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý desetibojař a nyní moderátor Roman Šebrle (49) si vždy potrpěl na krásné ženy. Bohužel mu ztroskotalo manželství s bývalou atletkou Evou, s níž má dvě děti, ale před dvěma lety se zakoukal do blondýnky Lenky, s níž se dokonce objevil ve společnosti.

Loni ale přiznal, že mu tento vztah také nevyšel. „Po mém boku je vždycky nějaká partnerka,“ říkal se smíchem Super.cz Roman, jenž si potrpí na blondýnky. A zdá se, že „vždycky nějaká partnerka“ dostala konečně jméno.

Podle webu Extra.cz Šebrle randí s kolegyní Hedvikou Liškovou (44), která působí jako reportérka na CNN Prima News. Jedná se opět o půvabnou blondýnku, kterou s Šebrlem mimo jiné spojuje zájem o sport. Momentálně si užívají na dovolené ve španělské Malaze.

Zamilovaným snímkem se sice svým fanouškům nepochlubili, ale na Instagramu sdíleli ve stories stejné záběry z hotelového pokoje. Hedvika se pochlubila běžeckými botami, které dostala k Vánocům. „Uvidíme, jak budou běhat, Ježíšku, tady by to mohlo jít,“ napsala reportérka ke snímku s botami. A nezapomněla přidat srdíčko. To Roman ze stejného výhledu na golfové hřiště pro změnu popřál všem svým fanouškům dobré ráno.

Hedvika Lišková je stejně jako Roman pyšným rodičem. Doma má dva syny a jednu dcerku. I to by je tedy s Romanem mohlo spojovat.

Reklama

Další články

Načítám