Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Šebrle (49) se po odchodu Evy Hecko Perkausové (30) na mateřskou dovolenou těšil na novou moderátorskou partnerku Soňu Porupkovou. Půvabnou blondýnku znají diváci už z ranního vysílání pořadu Nový den, nyní dostala příležitost v hlavní zpravodajské relaci.

Po boku Šebrleho se měla poprvé představit v sobotu, její debut v Hlavních zprávách na CNN Prima News se ale odkládá. Skolila ji totiž nemoc, konkrétně nachlazení a hlasová indispozice, a tak si Soňa s Romanem budou muset na společné moderování ještě chvíli počkat.

Místo nich se na obrazovkách objeví zkušená dvojice Gabriela Lašková (34) a Petr Suchoň.

„Mysleli jsme, že budeme v sobotu držet pěsti nové dvojici, ale nakonec zaskočíme my s Gabčou. Zdraví je vždy na prvním místě. Soňa bude určitě brzo fit a co nevidět se nám s Romanem předvedou v plné síle. O víkendu se tak na diváky těší naše duo,“ prozradil Suchoň.

A Gabriela Lašková doplňuje: „Zaskočit za kolegyni je přece samozřejmostí. Soně přeji brzké uzdravení a na její premiéru v Hlavních zprávách se budeme moc těšit,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám