Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a moderátor Roman Ondráček se na pondělním křtu alba Michala Davida (63) neukázal v tom nejlepším světle. Po svém vystoupení na pódiu a následném konfliktu s manželkou Michala Davida byl z večírku odveden ochrankou. Nevhodné chování po akci vysvětlila Romanova manželka Nina s tím, že hudebník trpí duševní nemocí. Pro Super.cz se nyní o svých problémech Ondráček rozpovídal.

„Ano, já nemám problém to říct, mám bipolární poruchu. Začalo mi to po odchodu z rádia a rozchodu s Milošem, toho se člověk nezbaví do konce života,“ svěřil se Super.cz zpěvák s tím, že se léčí a po pondělním incidentu na akci Michala Davida na tom nebyl nejlépe. Nina Ondráčková ve svém prohlášení sdělila, že je její muž v odborné péči, ve středu se nám však podařilo se zpěvákem, který už je doma, spojit.

„Já to mám v té hlavě celkem srovnaný, ale to, co se stalo v pondělí, je pro mě za lajnou. Já už si nenechám s*át na hlavu, mám bipolární poruchu, Miloš mě taky zklamal, že mě to dostalo úplně dolů, po odchodu z rádia jsem dva měsíce ležel v posteli a měl jsem depku jako prase,“ svěřil se Roman Ondráček, kterého mrzí chování některých kolegů z branže.

„Byl jsem vždycky férový, mám holt víc emocí a vždycky jsem všem asi připadal, že jsem trochu blázen a cvok, ale práce mě bavila a baví doteď a dělal jsem to z lásky,“ svěřil se Roman Ondráček s tím, že mu je také líto, jak dopadlo jeho přátelství s Michalem Davidem. „Mrzí mě to, známe se pětatřicet let,“ dodal Roman Ondráček.

Reklama

Další články

Načítám