Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) se po několika letech, kdy žila s partnerem a synem Eliánem v Brně, vrátila do Prahy. V hlavním městě je spokojená, ovšem má to svá úskalí. Její partner měl totiž v Brně práci a v Praze ji zatím nenašel. Dominika se tak stala živitelkou rodiny.

„Konečně jsem ve svém teritoriu, takže jsem tady jako ryba ve vodě,“ pochvalovala si Dominika, které v Brně chyběl i společenský život. Její partner ovšem stále ještě nemá práci. „Je to zatím takových padesát na padesát. Hledá něco, co by mu vyhovovalo, což není na krátkou dobu. Takže spíš ještě hledá,“ prozradila.

To, že se na čas stala živitelkou rodiny, má vlastní agenturu a také pronajímá nemovitosti, jí nevadí. A to ji lidé označují za zlatokopku. „Někdy se ty role obrátí a já na tom nevidím nic špatného. Dneska je moderní doba a někdy se postarají ženy. Možná to zní překvapivě, ale není na tom nic špatného,“ míní Dominika, kterou jsme potkali na křtu knihy Haliny Pawlowské Rande. V našem rozhovoru jsme si popovídali i na toto téma.

Reklama

Další články

Načítám