Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Léto v zahraničí nikdy netrávila a ani letošek není výjimkou. Dominiku Mesarošovou (38) jsme zřejmě naposledy potkali v Brně, kam se přestěhovala kvůli partnerovi, s nímž vychová syna Eliana. Už ale balí a vrací se i rodinou zpět do Prahy.

S Elianem vyrazila Dominika už podruhé do expozice Šmoulího světa na brněnském výstavišti, se synem se oba tematicky oblékli do modré. "Jezdíme po Česku, byli jsme se podívat na Macochu a v různých lomech. K moři pojedeme zase až v zimě," vysvětlovala bývalá playmate, které se konečně podařilo přesvědčit partnera, aby se přestěhovali.

"Stěhujeme se na přelomu září, takže aktuálně začínáme všechno pobalovat a připravovat věci na stěhování," prozradila Dominika. Termín určila i kvůli synovi, který už bude předškolák, tak ho chce umístit do dobré školky navazující na školu v Praze. Jisté je, že bude minimálně dvojjazyčná, protože na Eliana maminka mluví anglicky, což můžete postřehnout i v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám