Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Švantnerová (31) je maminkou roční holčičky Mii a prozradila, že stále kojí, i když to původně neměla v plánu. „Ještě před rokem jsem tvrdila, že budu kojit půl roku a konec. Ale když to žena zažije, je to ta nejlepší věc na světě. Nehodlám s tím končit, malé to prospívá,“ řekla Super.cz Nikol s tím, že i díky kojení má zpět svoji dokonalou postavu.

„Má to na to vliv, ale já se taky nezastavím. Chůvy nemám, neodkládám ji. Občas si během dne ani nesednu. S tělem to dělá své. Kojení a běhání kolem malé, to je nejlepší fitko,“ usmívá se.

Nikol už plánuje návrat na přehlídkové molo, a dokonce se svlékne do spodního prádla.

„Plánuji velkou akci v Olomouci, kde bude přehlídka spodního prádla, a chtěla bych být jedna z modelek. Chtěla bych mladší holky strčit do kapsy, uvidíme, zda se to povede. Nemyslím si, že patřím do starého železa, stále na sobě makám, jsem na sebe přísná. Je to za půl roku, ještě mám čas to dopilovat,“ dodala Švantnerová.

Reklama

Další články

Načítám