Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádková dovolená v naprostém ráji. Nikol Švantnerová (31) se rozhodla vydat na pořádně dlouhou cestu. Cílem se stal exotický Mauricius, kam odletěla i s partnerem a se svou dcerou, která oslaví první narozeniny.

Dlouhý let s přestupem zvládla její holčička na jedničku. I díky tomu, že si šestihodinový let zkrátila spánkem v byznys třídě, odkud modelka sdílela fotky. Po probuzení už je přivítal krásný ostrov v Indickém oceánu.

Modelka z dovolené už stihla sdílet také snímky z pláže. Své dokonalé tělo vystavila v černých bikinách a jen málokoho by napadlo, že před rokem modelka rodila. „Je pravda, že absolutně necvičím, není na to čas, ale cvičím hodně s Miou a tím, že začala lézt, tak je to náročnější,“ svěřila se Super.cz nedávno Nikol.

Dovolenou v ráji si užívá se vším všudy. Na první dny se ubytovala v luxusním resortu, kde dvě noci v nejlevnějším pokoji vyjdou na zhruba 27 tisíc korun. „Resort je naprostá oáza klidu. Všude zeleň a klid,“ svěřila se modelka, která se plánuje s fanoušky o zážitky z dovolené snů podělit.

Reklama

Další články

Načítám