Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) se v červnu provdala za dědice italské automobily Fiat Alessanda Nasiho (49). Nyní jsou na cestách. Nejprve navštívili Česko a teď si užívají relax a pohodu na Seychelách. Půvabná Alena se pochlubila momentkou z pláže, kde si její manžel hraje v písku a staví se svou dcerou Vivienne (3) hrady z písku. Prostě rodinná idylka!

Na Seychelách jsou i synové, které má Šeredová z prvního manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem (45). Louis Thomas (15) a David Lee (13) s rodinkou ochotně zapózovali. Jak je vidět, manželé si líbánky nejraději užívají v rodinném kruhu.

Šeredová vypadá moc šťastně a půvaby neztrácí ani jako trojnásobná maminka. Nepotřebuje přitom kdovíjaké zkrášlovací procedury a například botox vyzkoušela jen dvakrát.

„Už roky chodím na vitaminové infuze, což se mi osvědčilo. V minulosti jsem byla dvakrát na botoxu, ale dala jsem si toho tak málo, že mi to vydrželo jen měsíc, a to mě rychle přestalo bavit. Jsem už taková, takže to nechávám, tak jak to je,“ přiznala fanouškům, kteří se jí na Instagramu zeptali, jak si udržuje svěží vzhled.

Reklama

Další články

Načítám