Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V civilu není tolik vtipný jako v pořadu Partička, který letos opět získal cenu pro nejoblíbenější zábavný pořad. Ale aspoň nějaký fórek z Richarda Genzera (57) při rozhovoru na párty po udílení cen vypadl.

Jak cenu oslavil? "Já dneska slavit nebudu, až zítra. Půjdu spát. A zrcátko TýTý si s sebou vezmu do postele, svléknu se do naha a budu se s ním mazlit. A vyzkouším, jestli je zvětšující," prozradil své plány Super.cz.

Do vinohradského divadla přišel sám, společnost mu dělaly manželka a dcera jeho kolegy Michala Suchánka (58). "Dcera jít nemohla, protože je nemocná. A přítelkyně ještě není na tak velké akce, kde by za ní chodil někdo s kamerou a mikrofonem, připravená," vysvětlil.

Zajímalo nás, zda tedy Markétu Jiránkovou na takové situace připravuje. "Ona je rozumná, sama řekne, kam chce, nebo nechce jít. Minulý týden jsme sice byli na večírku, kde bylo pár fotografů, ale tam jsme měli partu kamarádů, takže to bylo něco jiného," uzavřel Geňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám