Hlavní obsah
Článek

Tereza Ramba (34) natáčí nový seriál pro Primu, který má zatím pracovní název Parťák. Objeví se po boku Jana Dolanského (46), Lukáše Příkazkého, Romany Goščíkové a dalších. Celý příběh se točí kolem umělé inteligence a role, kterou má Tereza, nejvíce potěší jejího syna.

„Můj čtyřletý synáček vždy říká, že by chtěl být opravář robotů. Tak já hraji opravářku robotů a hraji doktorku, která se stará o našeho Emila (Lukáš Příkazký, hraje umělou inteligenci, pozn. redakce), co se týče jeho upgradů a všech tady těch věcí. Nerozumím většinu času tomu, co říká, ale snažím se,“ smála se Tereza během našeho rozhovoru pro Super.cz.

Sama nejnovějším technologiím vůbec ve skutečnosti nerozumí. „Já jsem člověk, který má mobil pro seniory. Režisér Janák, který je má pracovní láska, protože mě obsadil do mého prvního filmu Rafťáci, mě prostě nemůže obsadit někde k moři nebo když točí nějakou pohodu. On mě obsadí do minus čtyřiceti, jako v případě naší pohádky O vánoční hvězdě. Nyní mám před sebou 18 stránek scénáře IT textů. On si pro mě vymyslí vždy nějakou lahůdku,“ dodala se smíchem Tereza Ramba.

Další články

Načítám