Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šaty dělají člověk a doba, kdy zápasníci chodili jen v teplákách, je dávno pryč. Za tím si bojovník MMA Karlos Vémola (38) stále stojí. V jeho případě, kdy se mu před zápasy radikálně mění postava, je to ovšem poněkud komplikovanější.

„Podle mě mám těch obleků na míru pořád ještě málo. Nestíhají mi šít,“ smál se Karlos. „Kvůli zápasům mám dva šatníky. Jeden menší a jeden větší,“ vysvětloval. „V zásadě děláme jeden do diety a druhý na normální stav. Anebo když přijde ta dieta, tak zužujeme. Mohl bych mít kalhoty na gumu nebo kšandy, ale to nechci,“ dodal.

Za fešáka by měl být už tento pátek na velké tiskovce Oktagonu v Ostravě. A pak už se začne mílovými kroky blížit čas zužování. 29. prosince už na něj čeká klec a zápas se slovenským bojovníkem Samuelem Křištofičem. Mají domluvenou váhu do 88 kilogramů.

Ještě předtím bude ale doma velká oslava narozenin jeho dvou dětí. „To bude 16. prosince a obávám se, že to budu v obleku nějakého Mickey Mouse nebo někoho podobného, protože teď je u nás nejoblíbenější Tlapková patrola,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám