Hlavní obsah
Článek

V Londýně se začalo natáčet čtvrté pokračování Bridget Jones. Oscarovou herečku Renée Zellweger (55) v typických outfitech Bridget lidé sledovali v ulicích Camdenu, jak natáčí první venkovní scény. Renée je dle nich ale na roli málo oplácaná. Film plánuje premiéru na příštího Valentýna.

Na záběrech z natáčení je Renée oblečena jako typická Bridget, ale už je těžko uvěřitelné, že hlavní postava bude i nadále bojovat s nadváhou. Tenoučké nožky Zellweger mluví samy za sebe. Časům, kdy do sebe musela kvůli filmům s Bridget nasoukat několik koblih denně, aby nabrala alespoň patnáct kilo, naštěstí odzvonilo.

Čtvrtý díl populární série romantických komedií o trapasech a strastech Bridget Jones byl oficiálně oznámen teprve před pár týdny. Tvůrci se do toho ale vrhli s vervou, aby stihli film uvést na streamovací platformě Peacock (U nás na SkyShowtime) přesně 14. února 2025, tedy na svátek zamilovaných.

Vedle Renée by se měl ve filmu objevit opět i Hugh Grant a možná i Emma Thompson. Novou tváří bude hvězda seriálu Bílý lotos Leo Woodall (27). Ten si zahraje mladšího milence zralé Bridget, se kterým se seznámí poté, co se stane vdovou. V reálném životě je Zellweger ve vztahu s televizním moderátorem Antem Ansteadem (45).

Na natáčení se také objevila zrzavá Isla Fisher, australská herečka známá především díky hlavní roli v Báječném světě shopaholiků. Ta teprve nedávno oznámila světu svůj rozchod se Sachou Baronem Cohenem, se kterým byla vdaná od roku 2010 a mají spolu tři děti. Ve filmu hraje svobodnou matku, blízkou kamarádku Bridget.

Román od Helen Fielding z roku 2013, který je předlohou, je sice do češtiny přeložený jako Bridget Jonesová: Láskou šílená, ale v originále zní Bridget Jones: Šílenství kolem chlapce. Je tedy víc než jasné, že prim zápletky bude hrát právě románek s mladým zajíčkem v podání Lea Woodalla.

Posledním kouskem série bylo Dítě Bridget Jones z roku 2016. V něm Bridget nečekaně otěhotněla a klasicky se rozhodovala mezi dvěma muži (Colin Firth a Patrick Dempsey). První díl z roku 2001 vynesl Renée Zellweger nominaci na Oscara. Další pokračování už kritiky tolik nenadchla, ač u diváků si vedla obstojně. Jak dobře dopadne čtvrtý kousek série, zjistíme příští rok.

Další články

Načítám