Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) už dávno dala zapomenout na vztahové peripetie se scenáristou Petrem Kolečkem (40). Za něho se letos vdala, i přesto, že měl pletky s herečkou Denisou Nesvačilovou (32).

Kolečko nyní zjevně „seká latinu“ a Vignerová září jako sluníčko. Nedávno si s Kolečkem dopřála svatební cestu po USA, nyní se pro změnu pyšní rodinnou idylkou. S Kolečkem a jejich synem Jiříčkem jezdí na výlety, naposledy si užili oslavy svátku sv. Václava ve Staré Boleslavi.

Jindy zachmuřený scenárista dokonce na fotkách vykouzlil po boku Anety a syna široký úsměv. Vignerová je i nadále úspěšnou modelkou. Práce má stále hodně, věk v jejím případě rozhodně není překážkou.

„Čím je žena starší, lépe se modely prodávají, ženy zrají, potřebují kvalitní módu. Starší modelky to myslím umí i lépe vynést,“ řekla na jedné z přehlídek Super.cz spokojená maminka a manželka v jednom.

Reklama

Další články

Načítám