Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) a scenárista Petr Kolečko (40) stihli rodinou dovolenou u moře už před dvěma týdny. Se synem Jiříčkem si užívali v zahraničí, odkud kráska poslala hned několik střípků. Po návratu pár zabalil kufry znovu, aby mohl vyrazit na svatební cestu.

Tu tráví dvojice v USA, kam odletěli na poznávací dovolenou. Vignerová nedávno prozradila, že přestože už svatební cesta proběhla krátce po obřadu v Českém Krumlově, vysněný výlet za oceán bere také jako líbánky. A nutno říct, že manželé si Ameriku opravdu užívají jako zamilované hrdličky.

Modelka přidává na sociální sítě videa z míst, které stihla navštívit, a nezapomíná ani na společné záběry s Petrem Kolečkem. Na nich oba září jako dvě sluníčka. Aktuálně si pár užívá dlouhé pláže a slunečné počasí na Floridě, odkud Aneta přidala také pár fotek v plavkách a předvedla svou sexy figuru v bikinách se zvířecím vzorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám