Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Řecka přišla smutná zpráva. Po čtrnácti letech se rozpadá manželství vždy usměvavého páru – prince Nikolaa a princezny Tatiany.

Čtyřiapadesátiletý princ je synem krále Konstantina – posledního řeckého krále – a v srpnu 2010 se oženil s princeznou Tatianou (43) narozenou ve Venezuele. Jejich svatby na ostrově Spetses se tehdy zúčastnili monarchové ze všech koutů světa. Rozchod pár ohlásil na webových stránkách řecké královské rodiny. Pár se prý rozešel se vzájemným respektem, který „odráží hloubku jejich vzájemného uznání“.

Princezna Tatiana krátce po svatbě opustila svou práci organizátorky akcí pro návrhářku Dianu Von Furstenberg. Dle zprávy o odloučení budou oba manželé nadále žít v Řecku, které považují za svůj domov, a v jejich vztahu nebude chybět respekt a porozumění.

Pár nemá žádné děti, princ Nikolaos je třetím dítětem krále Konstantina II., který zemřel 10. ledna tohoto roku. V únoru se konala bohoslužba za zesnulého krále na hradě Windsor, kam princ a princezna přijeli ještě jako pár. Bohoslužby se tehdy nezúčastnil princ William kvůli nemoci princezny Kate. Konstantin II. byl kmotrem Williama a bratrancem krále Karla III.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám