Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) se dočkal velké pocty v NHL a klubu Pittsburgh Penguins, za který hrál 11 sezon, kdy se jim podařilo vyhrát i dva Stanley Cupy. Jeho dres s číslem 68 byl oficiálně vyřazen a bude viset pod stropem s pravidlem, že s tímto číslem už nebude nikdy hrát hráč Penguins.

Český hokejista se postaral i o dojemnou děkovací řeč, ve které promluvil o své milované rodině, která ho na jeho cestě vždy podporovala. Několik slov věnoval i své partnerce Dominice Branišové (29), čímž pobavil nejen vyprodanou halu, ale jeho řeč se šíří i sociálními sítěmi, kde ji spatřily miliony lidí.

@rds.ca

Jaromír Jágr avait déjà gagné ses deux coupes Stanley avant la naissance de sa copine Dominika Branisova en 1995! 😂👌🏻 (🎥 : @Pittsburgh Penguins) #nhl #jagr #penguins

♬ original sound - RDS

„Chtěl bych poděkovat své partnerce Dominice. Je příliš mladá, aby si pamatovala, že jsem hrál v Pittsburghu, ale řekl jsem jí všechny příběhy. Takže se nemusíte obávat,“ řekl Jaromír s úsměvem, který mu opětovala i upřímně pobavená Dominika. Krásná brunetka se narodila v roce 1995, tedy v době, kdy už měl Jaromír Jágr na svém kontě dva Stanley Cupy.

„Klasický Jágr. Miluju jeho smysl pro humor,“ vzkázal fanoušek. „Pěkně to tam Jarda rozsekal,“ napsal další. „Haha, Jaromír je legenda v mnoha směrech,“ uvedl příznivec. „Byl to jeden z nejlepších hráčů Pittsburghu. Chybí mi tam,“ dodal další.

Reklama

Další články

Načítám