Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Jágr (52) se dočkal obrovské pocty v NHL a klubu Pittsburgh Penguins, za který hrál 11 sezon, kdy se jim podařilo vyhrát i dva Stanley Cupy. Jeho dres s číslem 68 byl oficiálně vyřazen a bude viset pod stropem s pravidlem, že už v jeho čísle nebude nikdy hrát hráč Penguins.

Jaromír vzal do Ameriky nejen svou partnerku Dominiku Branišovou (29), ale také maminku Annu, která syna na jeho cestě za velkými sny vždy podporovala, stejně jako jeho otec, který zemřel koncem roku 2022. Hokejová legenda poděkovala během vyvěšení dresu spoluhráčům, klubu a své milované rodině. Jeho řeč dojala nejen hokejové fanoušky.

„Na dlouhý statusy nejsem. Díky všem. Nejvíc rodičům. Táta u toho být nemohl, ale vím určitě, že se dívá z nebe. Nikdy nehrál hokej, ale vše, co mi řekl, byla pravda. Díky, tati. Máma se přestěhovala do Ameriky, když mi bylo 19. Byla tu se mnou 10 let. Bez tebe bych to nikdy nezvládl. Díky, mami,“ řekl mimo jiné v emotivní řeči, při které neudržela slzy pyšná maminka ani partnerka Dominika.

Netrvalo dlouho a u příspěvku na sociálních sítích se objevily stovky milých komentářů a vzkazů.

„Láska, úcta, pokora, vděčnost. Kéž by takhle jednou mluvily všechny děti o svých rodičích,“ vzkázala fanynka. „Jardo, ve své velikosti jste nikdy nezapomněl být pokorným a slušným člověkem,“ uvedl fanoušek. „Tak tu brečím s vaší maminkou. Úžasná žena a vy, co jste s podporou milovaných rodičů dokázal… gratuluji. Vaše slova mě neskutečně dojala,“ podotkl sledující.

Reklama

Další články

Načítám