Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rebel Wilson (44) dělá reklamu svým novým memoárům, seč může. Dokonce v nich neváhala prásknout, kdy přišla o panenství. A aby toho nebylo málo, odtajnila i s kým. Herec, se kterým se „stala ženou“, o tom prý ale tehdy vůbec nevěděl.

Herečka proslula jako baculka, díky svým tvarům dostávala jednu roli za druhou. Pak zhubla 35 kilo a už jako štíhlá kráska prozradila, že se na sex dlouho necítila a ve svém tehdejším těle ani mužům nepřipadala přitažlivá. V roce 2015 ale prožila románek s hercem Mickeym Goochem Jr. a právě on byl tím, se kterým Rebel přišla o svůj věneček.

Tehdy se ale možná za svou nezkušenost styděla, a tak herci neřekla pravdu. Tu se dozvěděl až teď, a to přímo z její knihy. „Micks, pokud tohle čteš, tak to pro tebe asi bude novinka, ale ano, své panenství jsem ztratila s tebou,“ napsala.

K dobru Rebel ale může být přičteno to, že si Mickey tuto informaci nemusel přečíst až poté, co se kniha objevila na pultech knihkupectví. Byl prý totiž prvním člověkem, který ji četl.

Pár herci tvořili v roce 2015 šest měsíců, poté, co je seznámila společná kamarádka. Rozhodnutí začít milostný život prý přišlo v době, kdy se Rebel potýkala s rakovinou své matky a uvědomila si, jak je život pomíjivý. „Nechtěla jsem prožít život bez toho, abych vyzkoušela sex. Abych zjistila, co je láska,“ uvedla.

Po několika letech si ale uvědomila, že to není princ, ale princezna, na kterou v životě čekala. Nyní je zasnoubená se ženou a díky náhradní matce má i dceru.

Reklama

Další články

Načítám