Hlavní obsah
Článek

Veronika Khek Kubařová prošla radikální změnou své vizáže. Oblíbená herečka překvapila své fanoušky, když s nimi sdílela příspěvek od kadeřníka. Nejenže si nechala vlasy zkrátit na mikádo, ale svoji tmavou hřívu dokonce odbarvila na blond.

V tomto případě nejde o změnu, kterou si přála, ale proměnu, za kterou stojí seriálová role. „Blondýna. Na pár měsíců,“ uvedla Veronika k příspěvku na sociálních sítích.

U videa se rázem objevilo spousty komentářů, a to jak milých, tak i kritických.

„Na první pohled jak Patricie Pagáčová (35),“ uvedla jedna z fanynek, se kterou další souhlasí. „Já se přimlouvám, abyste se vrátila k brunetě. Jako brunetka máte větší jiskru,“ napsala další. „Blond tě dělá o deset let starší,“ podotkla sledující. „V tomto případě se to povedlo. Děkuji,“ odpověděla jí Veronika s nadhledem. „Moc vám to sluší. Nikdy jsem si nemyslela, že vám zrovna blond takhle sekne,“ pochválila změnu jedna z fanynek.

O proměně Veronika promluvila už koncem minulého roku. „Přistoupila jsem konečně v životě na to, že jsem herečka a že můžu experimentovat s vlasy a chci to dělat, dokud ještě můžu,“ svěřila se herečka Super.cz ještě před proměnou, která se skutečně povedla.

Další články

Načítám