Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již minulý týden se vyrojily první zvěsti o tom, že vztah Cardi B a Offseta prochází krizí, když rapperka svého partnera přestala sledovat na Instagramu. To zpěvačka v neděli sama potvrdila ve své živé relaci na Instagramu.

Fanouškům v ní Cardi, vlastím jménem Belcalis Almanzar, objasnila, že je už „chvíli single“, ale že váhala s odhalením informace, jelikož nevěděla, jak to světu říct.

Přestože dvojice spolu strávila zhruba sedm let, přičemž v roce 2018 se tajně vzali a o rok později přivítali své první dítě, dceru Kulture Kiari, a v roce 2021 ještě syna Wavea Seta, jejich turbulentní vztah nakonec nevydržel.

I když poprvé se dvojice chtěla rozvádět již v roce 2020. V průběhu jejich vztahu se totiž několikrát hovořilo o nevěře ze strany jednatřicetiletého rappera, jenž je mimo jiné otcem ještě dalších tří dětí z předešlých vztahů. Cardi měl podvádět s rapperkou ChriseanRock (23).

Interpretka hitů Bodak Yellow, WAP či Please Me ovšem zůstává optimistická a fanouškům svěřila, že je zvědavá na nový začátek a že je z nové etapy svého života nadšená.

Související témata:
Offset (raper)

Reklama

Další články

Načítám