Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemnou zkušenost s letícími předměty přímo na podiu má poslední dobou stále více umělců. Podivné a mnohdy nebezpečné jednání ze strany některých fanoušků je skutečně nepochopitelné. Podobná věc se přihodila v sobotu i raperce Cardi B a její reakce byla možná drsnější, než by kdo čekal...

Interpretka písní WAP či Up měla v sobotu vystoupení v Las Vegas. Zrovna v momentě, kdy se chystala zpívat další sloku svého hitu Bodak Yellow z roku 2018, na ni chrstla pití z kelímku jedna z fanynek v přední řadě. To zpěvačku očividně rozlítilo a po ‚pachatelce‘ obratem mrskla to první, co měla po ruce – tedy svůj mikrofon. Mezitím píseň s jejími vokály pokračovala a hrála dál... Cardi si následně viditelně naštvaná upravila vlasy. Celou eskapádu natočil jiný fanoušek a sdílel ji na Twitteru.

Nutno podotknout, že fanoušci na koncert raperky čekali ve velkých vedrech téměř dvě hodiny. Zda se jednalo o zvláštní způsob ‚odplaty‘ či se fanynka chtěla zařadit po bok dalších lidí, kteří aktuálně po umělcích hází nejrůznější předměty, není jasné. Například zpěvačka Bebe Rexha si ovšem z podobného útoku mobilním telefonem odnesla šrám nad okem, který si vyžádal několik stehů.

V noci na sobotu přitom Cardi vystupovala v plážovém klubu Drai’s. Zpěvačka si užívala vystoupení, ale DJ přerušil její další známou píseň I Like It příliš brzy a následně vystřelily konfety. Podrážděná umělkyně si takové finále své show zřejmě nepředstavovala, nejdřív vykřikla své jméno a následně se otočila a vší silou hodila mikrofon po nešťastníkovi. Poté opustila podium. Rovněž video tohoto incidentu se objevilo na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám