Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Jessica Parker (59) a její manžel Matthew Broderick (61) rozhodně patří mezi celebrity, které si svědomitě střeží své soukromí. O to překvapivější byl příspěvek jejich nejstaršího potomka na sociálních sítích, který nechal nahlédnout do jejich rodinného života…

Jejich jednadvacetiletý syn James Wilkie totiž celou rodinku zvěčnil v momentě, kdy se i společně s jeho sestrami – čtrnáctiletými dvojčaty Tabithou a Marion – všichni setkali během oslav Dne díkůvzdání.

Sympatická momentka byla zařazena do série snímků, kterou James zveřejnil v neděli na svém Instagramu. Mladý Broderick k němu připsal „Na zdraví, Kalifornie“, zatímco kolegyně jeho rodičů, herečka Julie Halston přidala komentář: „Ráda vás tu mám!“

James se totiž už doma zřejmě moc neohřeje. Nejen že je studentem Brownovy univerzity, ale zároveň již pracuje jako obchodní partner ve společnosti Reiss na Manhattanu, a dokonce sám koketuje s herectvím.

„Nedávno jsem se pokoušel i hrát. Opravdu se mi to líbilo. Ale mám k tomu spoustu dalších věcí, takže to tolik neřeším. Stále jsem na vysoké škole. Momentálně bych měl čas zkoušet, ale až se vrátím do školy, na jiné věci mi moc času nezbyde, je to tam těžké,“ prozradil před časem James v rozhovoru pro ET.

„Našel jsem si práci v obchodě s oblečením. Potřebuji peníze. Potřebuji práci. Musím se včas rozkoukat. Kdysi jsem si myslel, že mi jde psaní, dokud jsem nešel na dobrou vysokou školu a nezačal dostávat béčka,“ dodal James, kterého tak očividně rodiče vedou k tomu, aby se o sebe uměl postarat sám.

Související témata:
James Wilkie Broderick

Reklama

Další články

Načítám