Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) je za roky v showbyznysu zvyklá, že ne každému se zavděčí. Jsou i tací, kteří modelce kariéru nepřejí anebo ji přímo hejtují. Ovšem nyní musí čelit něčemu, co ji opravdu rozpálilo doruda.

Někdo se totiž na sociální síti za ni vydává. To by ostatně nebylo poprvé, kdy má někdo falešný profil s fotkou známé osobnosti. V tomto případě jde ale o něco většího. „Zažila jsem různý hejty, přečetla si o sobě spoustu věcí. Dneska už mám na všechny ty hnoje celkem dobrou imunitu a bavím se na tom, ale když mi někdo krade identitu a moje děti zneužívá a vydává za svoje a moje myšlenky přepisuje jako svoje, přijde mi to už trochu přetažené za vlasy,“ začala se bránit Simona.

Sociální sítě si modelka velmi hlídá. Dokáže na nich vydělat pěknou sumičku. Zvlášť poté, co si loni založila OnlyFans, aby ukazovala své tělo. To jí vynáší statisíce. „Vybírám si tým lidí, kteří dělají v módní branži a mají cit a hranici. Umí nahotu zachytit tak, aby to nepůsobilo vulgárně a lascivně,“ svěřila se nedávno Super.cz Krainová.

Reklama

Další články

Načítám