Hlavní obsah
Článek

S bývalou první dámou Dagmar Havlovou (71) mají lidé spojené zejména dva muže. Herce, rozhlasového režiséra a hlasatele Radvíta Nováka (†63) a prezidenta Václava Havla (†75). Byl ale ještě další muž, jehož kouzlu podlehla. Ještě jako Veškrnová totiž měla milostný vztah s pomocným režisérem Jiřím Ostrým.

Není tak divu, že Dagmar smutní. Jiří totiž odešel do uměleckého nebe. „Sbohem, Jirko,“ těmito slovy na sociální síti paní Havlová oznámila smutnou zprávu a zároveň se tak rozloučila s milovanou osobou.

Zpráva zaskočila i další známé tváře, které pod smutečním oznámením ihned reagovaly. „Bože ne!!! To byl tak krásný a myslím i hodný člověk! Pamatuji si ty oči. Pomáhal mi na klipu Píseň o slzách. To je mi tak moc líto… Dášenko, upřímnou soustrast…,“ napsala jí zpěvačka Anna K (59).

Dagmar Havlová se o seznámení rozpovídala také ve své nové knize, která právě vychází. S Jiřím Ostrým se znala od natáčení legendárního seriálu Chobotnice z II. patra. Poprvé o něm do médií promluvila již v osmdesátých letech. Tehdy se rozpovídala o společných Vánocích. Zapomněla ale dodat jednu věc. Pan Ostrý byl v té době ženatý. Jeho manželkou byla až do roku 1988 baletka Československé televize Jana Ostrá.

Další články

Načítám