Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V běžném životě si dokáží vyprávět o způsobech depilace celé hodiny. Když najdou na obličeji nepatřičný chloupek, doslova šílí. Super.cz ale známé české modelky ukázaly, jak by vypadaly, kdyby zaútočil testosteron a krásky nechaly svému porostu prostor.

Každá párty má většinou svůj dress code. Předepsán je například smart casual či black tie. Na párty v restaurantu Coco ale popustili uzdu fantazii a dress code byl knír. Známé české celebrity se pak předháněly, kdo dorazí v nápaditějším kníru.

Známé české krásky nenechaly nic náhodě a knír ladily se zbytkem oblečení či barvou vlasů. "Jsem teď zrzka, tak jaký jiný knír bych měla mít než zrzavý," smála se Nikol Moravcová. "Mám kožíšek do šediva a ve stejném odstínu jsem zvolila i knír. Byl to fakt vtipný nápad," prozradila Česká Miss World Denisa Domanská.

"Já už ven jinak než s knírem nevylezu. Hodně slušivá záležitost," smála se modelka Tereza Zimová. Fešný knír nasadila také Pavlína Dubná nebo zpěvák Sámer Issa. Podívejte se v naší fotogalerii, jak jim to slušelo.

Reklama

Další články

Načítám