Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (42) na sebe strhává pozornost nejen svými knižními počiny, ale především tím, že ráda provokuje nahotou. Na akce s oblibou vyráží lehce oděná a na svém Instagramu má nejrůznější lechtivé snímky.

A to je rudým praporem pro některé čtenářky a sledující. Spisovatelku tak často zasypávají negativní komentáře od nejrůznějších lidí. Nyní schytala opravdu drsnou kritiku. „Kdybys radši psala kvalitní literaturu, než se furt předváděla nahá. Ty stará, zoufalá, hnusná, plastová ubožačko s kruhem v rypáku. Koho si myslíš, že oslníš? Slavná jsi, protože jsi ukradla slavný příjmení, bez něho nejsi nic,“ nebrala si servítky jedna z komentujících.

„Ani kolo by si o tebe nikdo neopřel a tvoje děti jsou chudáci,“ stálo v dalším hejtu, který Radce přišel.

Spisovatelka je vůči těmto haterům velmi odolná a snaží se na ně nijak nereagovat. A jak nám přiznala, sama se sebou je velmi spokojená. „Já se vnímám hezčí a mladší, než jsem. Můj pocit ze sebe samé je spokojený. Sebevědomí mám v pořádku, nic ezo to ale není,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám