Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlna Barbie, která s nedávnou premiérou amerického snímku přišla, strhla i Radku Třeštíkovou (42). V posledních dnech si snad každý na populárním generátoru fotek vyzkoušel, jak by vypadal jako oblíbená plastová panenka. Spisovatelka se k trendu přidat nechtěla, ale přišla se snímkem po svém a jak jinak než nahotou.

U Třeštíkové už je to pravidlem, že když chce na své fanoušky na sociálních sítích zapůsobit, ukáže část svého těla. Do provokace se pouští s určitou pravidelností a vždy se u jejích fotek v komentářích utká skupina podporovatelů s odpůrci. Jinak tomu není ani tentokrát. Spisovatelka nasdílela snímek v podprsence, ve které dala na odiv svá plastickým chirurgem upravená ňadra a vytasila bradavku.

„BaiRBIE.me#>£|¥\!.!.???error2836-0-28&@),“ napsala k fotce Radka a na odezvu od sledujících nemusela dlouho čekat. Zatímco některé její nahota nadchla, druzí ji poslali založit si účet na erotické platformě, kam by podobné snímky mohla přidávat za finanční obnos. „Tak hlavně pravidla Instagramu tohle nedovolují. Příště ať zkusí jít na onlyfans, tam jí i zaplatí,“ stálo v jednom z mnoha komentářů. „Pořád je to Instagram, nebo už onlyfans?“ začali se přidávat další. „Vždyť na tom není nic hezkýho. Přijde mi jak blázen, jak když dohání ztracený mládí,“ okomentoval provokativní fotku další z fanoušků.

Svou prezentací je Radka ale mnohým sympatická a v odhalování ji podporují. „Také se mi líbí Váš projev. Je mi to sympatické. Jen houšť,“ napsala jedna z fanynek. „Konečně Barbie, co nenudí. Už mi instaBarbie lezou krkem!,“ stálo v jedné ze zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám