Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odvážného outfitu se spisovatelka Radka Třeštíková (42) často nebojí. Zaujala už modelem na karlovarském festivalu, kam oblékla model neodpovídající předepsanému dress codu, který strhali téměř všichni. Na premiéře seriálu Adikts zase odhalila v korzetovém topu z minima látky dokonale vypracovanou postavu.

Sama se cítila velmi dobře, i když vzhledem k mrazivému počasí nebyl oděv zrovna ideální. „Miluju ty kalhoty, a až se mnou moje ledviny zase začnou mluvit, tak si je zas obleču,“ napsala ve statusu sama spisovatelka, která až do nebes vychválila seriál, jehož autorem je Adam Sedlák. S ním spisovatelka trávila loňské léto nejen na karlovarském festivalu, ale vyrazili spolu i do Skandinávie.

Po rozchodu s manželem, fotografem Tomášem Třeštíkem, po jehož boku se místo ní usadila moderátorka Eva Decastelo (45), byl čtyřiatřicetiletý Sedlák druhý muž, s nímž byla Třeštíková spojována a trávila s ním čas. Tím prvním byl nyní devětadvacetiletý DJ Jakub Strach vystupující pod jménem Nobody Listen.

Vztah s ani jedním z nich nikdy nepotvrdila. Zajímavostí ovšem je, že právě její nejaktuálnější model odkazuje minimálně na inspiraci novou Jakubovou přítelkyní, čtyřiadvacetiletou zpěvačkou Annet Charitonovou, známou jako Annet X. Velmi podobný totiž oblékla na loňský ročník karlovarského festivalu.

Aktuálně má spisovatelka randit s dalším mladším mužem. Do oka jí měl padnout bývalý finalista soutěže krásy Muž roku, nyní moderátor pořadu Nový den na Primě, třicetiletý Marek Kafka.

Kdo vypadá v odvážném modelu lépe?
Radka Třeštíková
29,4 %
Annet X
70,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2576 čtenářů.

Související témata:
Aneta Charitonova (Annet X)
Jakub Strach (NobodyListen)
Marek Kafka

Reklama

Další články

Načítám