Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bylo minus osm stupňů, ale s vrstvením oblečení to rozhodně nepřehnala. Po delší době se na veřejnosti objevila spisovatelka Radka Třeštíková (42), která se svým tělem obvykle chlubí na sociálních sítích. Ted se odvážným outfitem rozhodla potěšit režiséra Adama Sedláka na premiéře jeho nového seriálu Adikts.

Radka oblékla bílý korzet, který si prý dokázala sama zašněrovat. Byl tak odvážně vystřižený, že málem předvedla i svůj rozkrok, protože měla kalhoty proklatě nízko. Je vidět, že mezi ní a o osm let mladším držitelem Českého lva za film Banger, s nímž trávila večery na karlovarském filmovém festivalu a se kterým v létě vyrazila i do Dánska, to stále jiskří.

Na dopolední tiskové konferenci k seriálu, který se objeví nejprve na iVysílání a poté i na 1. programu České televize a jde o dost netradiční prevenci proti drogám, Sedlák prozradil, že měl s natáčením tolik práce, že se s ním rozešla přítelkyně. Jméno nespecifikoval. Teď se chystá dobít energii na dovolené v teple. Zda s ním pojede nějaká nová partnerka, ani sám neví. „Kéž by,“ řekl Super.cz Sedlák.

Na premiéru do pražského kina Světozor dorazily i další známé tváře, jako Kateřina Žbirková nebo režisér Jan Hřebejk a hudebník Jan Burian s partnerkami. Radce už ale v modelu nemohl konkurovat nikdo. Jen zpěvačka Elizabeth Kopecká se v crop topu pochlubila plochým bříškem.

Reklama

Další články

Načítám