Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční přípravy a shon vyměnila za pohodu u moře. Klára Issová (45) zabalila kufry a odletěla před svátky k moři. Půvabná herečka si tak užívá na Kanárských ostrovech prohřátý písek a koupání v oceánu.

Ze své dovolené poslala éterická herečka svým fanouškům pozdrav. A to dokonce v plavkách. „Vděčnost za krásný čas na ostrově,“ napsala Klára k fotkám z Fuerteventury. Herečka pravidelně sdílí střípky ze svých výletů do přírody, kde ráda tráví svůj čas.

Dobít baterky a prohřát se na slunci se rozhodla jen pár hodin letu od Česka. Issová se aktivně věnuje józe a také díky ní se může ve svých 44 letech chlubit stále fantastickou figurou. Vedle toho má vášeň pro ajurvédu a relaxaci a meditace. Kombinaci všeho si nemůže už léta vynachválit. „Cvičím, udržuje mě to v dobrém naladění. Žádné diety moc nedržím. Jím lehce, zdravě, to myslím stačí,“ tvrdí herečka.

Reklama

Další články

Načítám