Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo předvánočního shonu se Lucie Šlégrová (42)rozhodla, že s rodinou zabalí kufry a vyrazí do tepla. S manželem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem, si tentokrát vybrali Dubaj. Modelka si však příliš slunění na pláži neužila.

„Byla to aktivní dovolená, vzhledem k tomu, že jsem maminka tří synů. Plus manžel. Takže jsem tam byla se čtyřmi chlapy. A je to vždycky tak, že kluci nejsou zvědaví na to, že budou s maminkou na lehátku na pláži,“ řekla Super.cz Lucie Šlégrová.

„Byla jsem za celých deset dní na pláži jen třikrát,“ dodala se smíchem. Během jednoho odpoledne si stihli vypůjčit také loď, na které stihla nafotit pořádně provokativní fotky.

V modrých bikinách předvedla svou figuru a nutno říct, že by rozhodně nikdo nehádal, že má Lucie tři syny, z toho dva už jsou v pubertě. „Jinak jsme pořád cestovali a poznávali, jezdili jsme na známé vyhlídky a trávili čas aktivně. Měli jsme nabitý program, je to tak, že to člověk musí vymyslet, aby to každého bavilo a oslovilo,“ prozradila Šlégrová s tím, že je ráda, že měli možnost k moři odletět.

Bývalý hokejista Jiří Šlégr je totiž po operaci a dva měsíce byl v nemocnici. Že se v prosinci podívají do zahraničí, ještě nedávno ani nedoufali. „Ta dovolená byla hlavně pro kluky a teď bychom potřebovali ještě týden dovolenou na odpočinutí. Jsme moc rádi, že jsme se na ni dostali vzhledem k manželovým zdravotním komplikacím, které v posledních měsících prodělal. Moc jsme si to užili,“ dodala Lucie Šlégrová, která má syny Roberta, Richarda a nejmladšího Rona.

Reklama

Další články

Načítám