Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Jana Koptová trávila velikonoční víkend pracovně. Zpěvačka hrála v Divadle Broadway velikonoční reprízu muzikálu Troja, kde hraje hlavní roli Heleny Trojské. Na rozdíl od Vánoc se v rodině Koptových velikonoční tradice příliš nedodržují.

„Letošní rok je několikátým rokem v řadě, kdy zůstáváme na svátky v Praze a užíváme si, pokud se vydaří počasí, první jarní dny na zahradě,“ řekla Super.cz zpěvačka. Jednu z tradic přesto každý rok v rodině dodržují.

„Co ovšem nemůžeme vynechat, je rodinný velikonoční oběd. Vzhledem k předpovědi počasí jsme se ho letos rozhodli přesunout na sobotu, a to bylo dobře. Celý den nám krásně svítilo sluníčko!“ pochvalovala si herečka.

Zpěvačka si také pro koledníky nachystala barvená vajíčka. „Každoročně, ačkoli spíše amatérsky, se chystám na zdobení vajíček. Letos jsem to ale v předstihu nezvládla, takže se o pár výtvorů pokusím večer po představení v Divadle Broadway. Pondělí si totiž hodlám užít s rodinou, přítelem a naším novým štěňátkem, které nám v posledních týdnech dělá obrovskou radost,“ dodala závěrem dcera Václava Kopty.

Tu v divadle vymrskal Vojta Drahokoupil (28). A činili se i další herci a zpěváci z Broadwaye, jak můžete vidět v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám