Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Václava Kopty (58) a Simony Vrbické (58) se ve svých 21 letech začíná připravovat na první velkou muzikálovou roli. Jako Helena Trojská se objeví na jevišti Divadla Broadway v novém muzikálu Troja. z úspěšného konkurzu měla mladá umělkyně radost, stejně tak její rodiče, u kterých si zpěv a hraní musela vybojovat.

Z toho, že by šla v jejich šlépějích, totiž herecký manželský pár nadšený nebyl. „Vidí, že to myslím, vážně, tak jsou rádi, že se něco povedlo. Když jsem byla malá a před tím, než jsem šla na konzervatoř, tak jsem si to musela vybojovat a ukázat, že to myslím fakt vážně. Teď už to vidí,“ svěřila se Super.cz mladá zpěvačka, která se na novou pracovní zkušenost těší.

Už i proto, že Václav Kopta na tvorbě muzikálu spolupracuje. „Poprvé si zazpívám jeho texty, normálně jsem byla na konkurzu, nepočítala jsem s tím, protože pár konkurzy jsem si už prošla, ale vyšlo to,“ řekla nám Jana Koptová, která se vedle divadla věnuje i vlastní tvorbě. „Mám už čtvrtý klip a blíží se, že chci vydat album a mít za sebou tuhle etapu a jít zase dál,“ dodala zpěvačka na první čtené zkoušce muzikálu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám