Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Václava Kopty (58) a Simony Vrbické (58) zdědila talent po rodičích a ve svých 21 letech se už naplno věnuje herecké profesi. A protože se doma krásná Jana Koptová od malička věnovala nejen hraní, ale i zpěvu, rozhodla se kývnout na první velkou muzikálovou roli.

Na jevišti Divadla Broadway se tak objeví jako Helena Trojská v připravovaném historickém muzikálu. „Muzikál Troja bude mou premiérou, vůbec poprvé si zahraji muzikálovou roli, moc se na to těším,“ svěřila se Super.cz půvabná Jana, která se v roli bude alternovat s Jitkou Boho a Felicitou Prokešovou.

„Roli Heleny jsem získala na základě konkurzu, kterého jsem se zúčastnila. A vlastně poprvé také budu zpívat tátovy texty,“ sdělila nám dcera Václava Kopty, které to na tiskové konferenci v divadle velmi slušelo. Na jevišti se objevila v černých minišatech a nutno říct, že nápadníky musí od dcery známý herec a textař dost možná i odhánět vidlemi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám